--
  • +36 1 278 40 50 • printing@printing.hu

KASÍROZÁS

Vállalunk kasírozást kis és nagy tételben korszerű gépekkel 1320×2000 mm-ig: habkartonra, szürkelemezre pontosan, ráncmentesen, rövid határidővel.

Kasírozás 1320×2000 mm-ig

Kasírozás készítést önálló nyomdai feladatként is vállalunk modern, új gépeinkkel. Új, korszerű vizes bázisú, környezetbarát ívkasírozó gépünkkel képesek vagyunk a gyors, minőségi és költséghatékony kasírozás elkészítésére. Elsősorban papírdoboz dobozgyártásnál és reklámeszközök készítésénél van szükség, hogy a vékony papírra készült nyomat megfelelő tartást kapjon. A hordozó eltérő tulajdonságú, szilárdabb, mint a nyomat, így megfelelő tartást biztosít.

Kasírozás készítést vállalunk az alábbi hordozókra:

Hullámkarton, nyitott hullám, habkarton, szürke lemez, műanyag, habosított PVC lemez. Hogy mire érdemes kasíroztatnia? Az adott feladat ismeretében szívesen segítünk tanácsadással is. Az egész ország területéről várjuk megrendelőinket.

Szériától az egyedi kasírozott darabokig

Kasírozás nagy tételben is rendelhető dobozgyártáshoz, vagy akár egyediben is boros kartondoboz, puzzle, standee, kínáló, display reklámeszközök, tablók, plakátok és reklámtáblák készítéséhez.

Fotó kasírozás, fényképkasírozás, plakát kasírozás nagy méretben is rendelhető

Korszerű gépünk állítható dupla hengerpárja lehetővé teszi 100-500 g/nm közötti nyomatok buborék és ráncmentes ívkasírozását 1320×2000 mm méretig. A kétoldali állítható ütközőrendszernek és a sodrógörgőnek köszönhetően pontos illesztést érünk el. Nálunk a minőség és a gyorsaság alapkövetelmény.

Nézze meg referencia termékeinket, a legnagyobb márkák számára is megbízható minőséget tudunk nyújtani. Így lesz ez Önnél is. Nézze meg árainkat!

Kasírozás + komplex nyomdai segítség

Gondoljon ránk úgy, mint komplex nyomdai megoldást kínáló lehetőségre, aki partnere minden nyomdai és kötészeti feladatban. Hozza hozzánk kasírozandó dolgait, és garantáltan elégedett lesz! Ajánlatkéréssel keresse munkatársainkat: a 06 1 278 30 90, 06 1 278 40 50 vagy a 06 30 611 3333 telefonszámon.

Kasírozás
Kasírozó gépek
Írjon most! Hívjon most!