Csomagolás

PRÉMIUM MINŐSÉG DOSSZIÉ - IRATTARTÓ - ÖNTAPADÓS MATRICA

Egy termék az esetek többségében valamilyen csomagolásban kerül az eladóterek polcaira.

Itt a vevőbarát egyedi megjelenés kiemelt szerephez jut, ezáltal a vásárlók figyelmét könnyen a termékre irányítja.

A csomagolóanyag megjelenését a formán túl, az alkalmazott alapanyag, valamint a nyomtatás és kivitelezés technológiája határozza meg.

Cégünkben több mint 25 éve foglalkozunk egyedi papír, karton, hullámkarton alapanyagú, prémium minőségű csomagoló anyagok gyártásával.

Valósítsd meg csomagolási terveid velünk, dolgozzunk együtt!

uploaded photo 5c611c04449bf5c611c0444a005c611c0444a405c611c0444a7a5c611c0444ab3

Egyedi fejlesztésű termékek

Valami olyan különleges formát szeretne ami eltér a szabványostól? Nagyon jó helyen jár! Mi vagyunk ugyanis az ideális megoldás az Ön számára, hiszen egyedi doboz gyártásával is foglalkozunk, valamint egyedi displayek, más reklámeszközök elkészítését is vállaljuk! Technológiai felkészültségünknek köszönhetően akár 1 darabot is le tudunk gyártani az Ön által elképzelt termékből. Cégünkben üzleteket márkákat, termékeket teszünk sikeressé! Valósítsa meg terveit velünk ha egyedi displayre, csomagoló vagy marketing eszközre van szüksége! Ofszet és digitális nyomdagépeinkkel valamint szerteágazó feldolgozó és az utómunkálatokat elvégző gépeinkkel képesek vagyunk megrendelőink igényeit kielégíteni papír, karton, hullámkarton, öntapadós íves, tekercses és merevlemezes alapanyagokból egyaránt. Kérjen technológiai tanácsot és ajánlatot tőlünk!

Standee

Népszerű termékeinkből

A kartonfigurák, standeek, attrapok, megállítótablák fizikai értelemben padlón álló, életnagyságú színes képpel merev hordozóra -hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc- felragasztott azaz kasírozott vagy ezekre az anyagokra közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztólábbal ellátott nyomdatermékek. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a kartonfigurákat a példányszám függvényében akár 24 óra alatt elkészítsük!